<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17009" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

НАЙ-ДОБРОТО ОТ "ВИЕ ГИ ХВАЩАТЕ, НИЕ ГИ ПУСКАМЕ"

10 Февруари 2015
0 5787

 

 

Всеки ден получаваме материали от вас, кой от кой по-смешен. Някои от тях попаднаха в класацията ни "Вие ги хващате, ние ги пускаме" – напълно заслужено!

Там няма сценарий, нито режисьор, но всичко се получава от раз.

Господари и господарки, представяме ви класацията, която вие направихте. Нека видим  най-доброто от „Вие ги хващате ние ги пускаме”

 

Започваме с едно видео, което показва различните начини за общуване  и забавление на животните и хората.  Според нас имат много общо. Събират се, забавляват се… Посмейте се на техен гръб!

 

""

 

 

Продължаваме с играчките на големите и малките. Според нас големите си играят повече, затова гафовете им са по-големи. Големи хора, големи играчки, големи проблеми, голям смях!

 

""

 

 

Изстрелваме се в рубриката със скоростта на светлината, за да видим какво е общото между линейката и футбола. Ще продължим с изпълнението на един виртуозен музикант, изобретил нов музикален инструмент.

 

""

 

 

Трябва талант и голям ентусиазъм, за да влезеш в класацията ни. С радост виждаме, че в България има таланти от всякакъв род. Това атлети, това плувци, това имитатори – има всичко! 

 

""

 

 

И от талантите, отиваме при аматьорите. Не искаме да ги подценим, а да ги похвалим.  В това видео ще видим, че за да се оправи инфраструктурата на градовете са нужни само дървета, камера и ентусиазъм.

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции