<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17128" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

За оскарите, гафовете и Господарите

24 Февруари 2015
0 3991

 

 

Оскар, най – желаната награда в киното. Всеки актьор иска да я получи, но малко успяват. Грабналите статуетката, остават завинаги в историята. Церемонията е повече от бляскава – конкуренцията, повече от голяма. Връчването на отличията на академията за филмово изкуство е събитието, което целият свят очаква с нетърпение, всяка година по това време. Но блясъкът си е блясък, гафът си е гаф – без значение дали е направен на червения килим или от някой репортер. Подготвили сме ви стари материали от церемонията, вижте най-смешните!

Колко са красиви всички актриси и колко ефирни рокли са подбрали… Какво ли би станало, ако някой небрежно се подхлъзне и падне? Ами, бихте се превили от смях.

 

""

 

 

Оскарите отдавна вълнуват нашите телевизии, затова те им обръщат много голямо внимание. В стремежа си да бъдат атрактивни и много точни предоставят превод в ефир, но според нас понякога емоцията и живото предаване изиграват лоша шега, в случая на БТВ.

 

""

 

Нищо не може да провали една бляскава церемония, като добре полираният под. Тази малка подробност беше убягнала на част от организаторите на церемонията през 2012г. и вижте какво стана!

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции