<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17152" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-доброто от предаванията, които изчезнаха от ефира – 2

26 Февруари 2015
0 17646

 

"Най-доброто от предаванията, които изчезнаха от ефира" – помните ли тази статия? Не само, че я помните, но дори пожелахте продължението й. Затова без много, много да се бавим започване част – 2. Това е втората порция от подбрани, но позабравени предавания и водещи.

 

Започваме с една от любимките в телевизионния ефир Наталия Симеонова и нейното красиво предаване "Море от любов". Красиво като любовта и самата му водеща, но и непредсказуемо като тях. Вижте ги!

 

""

 

 

И като сме на любовна вълна, нека останем на такава с предаването на БТВ "Горчиво" с водещ… затаете дъх, отпуснете се и вижте, как се справяше тогава нашият Геро!

 

""

 

 

С много приятни емоции стигнахме да третото предаване, което отдавна не е на екран. Ние помним добре "Риск печели, риск губи" Дори можем да направим специална статия, само за него и водещия му Къци, но за момента ще се задоволим с това.

 

""

 

Последното предаване беше на екран доскоро. То има многогодишна история и красива водеща. Тя има опасан чар и лукави въпроси. Нейното студио не е голямо, но е виждало и чувало какво ли не. Добре, че не може да говори.

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции