<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17166" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-доброто от протестите по света и у нас

27 Февруари 2015
0 4468

 

Мине, не мине много време и народите полудяват. Това оправдава протестите и доказва думите ни. Недоволни, най-вече от политики и закони, хората забравят всичко друго и излизат по улици и площади, за да се борят за права и демокрация. Колко сложно го казахме! По простичко можем да го покажем. Вижте го в тези видеа.

 

Най-яркият пример за протест в нашата страна е този, организиран от ПП АТАКА. Когато се отнася до крещене и безредици по площадите, Волен е пръв. Въоръжен, не само с глас, но и с плакати!

 

""

 

 

Като гледаме това видео можем само да се радваме, че при нас нещата не стоят така. В Гърция изобщо не си поплюват, решат ли да протестират, дават сърце и душа. За да постигнат своето, гърците са готови на всичко, дори на това да се правят на маймуни пред камерата.

 

""

 

 

От политическите протести отиваме при социалните. Партията на българските мъже във Варна, съблече момиче в знак на протест. При повече от 10 градуса под нулата 19-годишната варненка подкрепи каузата на мъжете за смяна на гумите. Ето, на това му се казва кавалерство!

 

""

 

 

Не можем да не включим протеста на ромите от Ямбол. Доколкото разбрахме, кмета е виновен за всичко, а ромите, горките, с по 6 деца и на улицата. Кажете, това живот ли е? Да бях и аз, щях да протестирам!

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции