<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17199" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Който гледа това, ще му върви по вода!

05 Март 2015
0 1944

 

Спокойно можем да кажем, че сега е времето на Реалитата. Телевизиите са пълни с певци, актьори и имитатори, но само едно шоу може да предложи всичко това на куп. Досещате ли се къде има много музика, много актьорска игра и смях в залата? Не, не в Парламента. Там също има такива елементи, но предизвикват проблеми, а не забавление. Истинските емоции може да даде само нашето любимо шоу "Като две капки вода"

 

Това ще е третият сезон на състезанието и обещава да бъде по-добър от първия. Участниците са надъхани и тренират неуморно, за водещите не можем да кажем същото. Зуека и Рачков са такива, каквито са!

 

""

 

 

И докато Зуека изпълняваше съвестно всеки ред от сценария, Рачков правеше гаф, след гаф.  Наложи се многократно да снима много от анонсите си. Това изнервя режисьорите, но пък е толкова забавно.

 

""

 

Не знаем, заради зрителите или талантливите участници, но първият сезон на Капките беше абсолютен хит. След финала на шоуто всички участници поляха победата, нашата камера беше там, за да документира всеки миг.

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции