<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17225" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мила депутатке, сладка и добричка!

07 Март 2015
0 3256

 

Те са двете грации на политиката. Те са по-красноречиви от всяка друга жена във властта. Те имат еднакви прически и еднакви позиции, но много различни политически възгледи. Те са Манолова и Цачева – двете строги другарки в Парламента.
Тези редове ще ви покажат най-добрите им моменти, уловени от Господарите.

 

Никак не сме голословни, когато ви казахме, че те си приличат. Уловихме ги, една до друга, в словесен сблъсък. И какво да видим, те ходили при една и съща фризьорка! Добрата новина е, че двете са от различни партии, за да не ги бъркат колегите.

 

""

 

 

Но нека не обръщаме внимание да външния вид, а да се съсредоточим над политическата им кариера. Госпожа Цачева беше председател на народното събрание, след това и другарката Манолова седна на председателската банка. На поредните избори отново се размениха, но враждата продължи, чуйте ги!

 

""

 

Не можем да не ви ги покажем поотделно. Мая Манолова е толкова напориста, че е готова, със зъби и нокти, да следва целите си. А не дай Боже, да е загубила нещо – власт, карта или положение, ще направи всичко възможно, за да ги върне.

 

""

 

 

Що се отнася до Цецка Цачева, нищо не убягва от погледа й. Като председател тя се грижи за реда и дисциплината. За укора относно облеклото ще и простим, но защо казва на колегите си как да гласуват…?

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции