<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173396" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кой печел...

Първи коментар на ДПС след вота направи кметът на Кърджали

02 Април 2023
0 427

Първи коментар на ДПС след вота направи кметът на Кърджали – Хасан Азис.

Кметът е категоричен, че ДПС постига целите си досега.

“Избирателната активност в Кърджали се доближава до тази от миналите избори. Очакваме приблизително същия брой избиратели като от миналата година. Активността също ще е сходна от октомврийските избори”, каза кметът.

Първи коментар на ДПС след вота направи кметът на Кърджали

ДПС бяха защитници на хартиената бюлетина. “Хартиената бюлетина ни помогна да постигнем целите, които си поставихме. Съгласни сме, че не трябва да се ограничават начините, по които хората да упражняват изборното си право”, допълни Хасан Азис.

Що се отнася до гласовете от Турция, кметът на Кърджали сподели, че няма данни за избирателната активност от там. “Предполагаме, че отново ще са сходни като от миналите избори. Ще сме доволни на всичко над 50 хиляди гласа от Турция”, споделя той.

По случай ареста на председател на СИК в Кърджали, Хасан Азис коментира, че това не е инцидентен случай. “Това е по-скоро случай, който става тенденция, която се формира в града”, категоричен е той.

Първи коментар на ДПС след вота направи кметът на Кърджали

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции