<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173903" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Възрастен мъ...

Простреляха YouTube инфлуенсър след провалила се шега

05 Април 2023
0 1276

YouTube майтапчия се бори за живота си в интензивно отделение, след като мъж не приема на добре шегата му и го прострелва, показва LADbible.

Танер Кук се опитва да се пошегува с непознат в търговски център в щата Вирджиния, САЩ. 21-годишният младеж снима видео за YouTube канала си, в резултат на което избухва свада между него и друг мъж в заведение за хранене.

В последствие непознатият вади пистолет и прострелва Кук в корема, като пронизва стомаха и черния му дроб. Младежът е откаран в болница, където в продължение на няколко дни се бори за живота си.

Простреляха YouTube инфлуенсър след провалила се шега
Алън Коли. източник: полицейско управление окръг окръг Лудаун, Вирджиния

Полицаи в Свиленград простреляха шофьор без книжка, опитал се да ги прегази (видео)

Полицията арестува нападателят Алън Коли. Той е обвинен в тежко умишлено нараняване, използване на огнестрелно оръжие при извършване на престъпление и стрелба с огнестрелно оръжие в сграда.

Правех обикновена практическа шега, а този човек не я прие много добре и ме простреля“. Това споделя създателят на съдържанието от болничното си легло.

Един от приятелите на Кук заснема шегата, когато Коли изважда пистолета си и открива огън.

21-годишният младеж споделя, че не възнамерява да спре да се шегува с непознати.

Простреляха YouTube инфлуенсър след провалила се шега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • оператор

    05 Април 2023

    страхотно видео,браво .

Реакции