<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174143" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тити Папазов ...

Шакира с удар по Пике и “Барселона”

06 Април 2023
0 3728

Шакира се възползва от разгромната загуба на “Барселона” от “Реал Мадрид” с 0:4, за да се подиграе на бившия си съпруг и футболист на каталунците – Жерар Пике.

Шакира с удар по Пике и &#8220;Барселона&#8221;
източник: twitter

Латино дивата качи снимка, на която показва резултата от снощното Ел Класико от 1/2-финалите за Купата на Краля.

Реал Мадрид разгроми Барселона и е на финал за Купата (видео)

Но освен Шакира в шегите срещу “Барса” се включиха и няколко отбора. “Монако” поздрави бившия си футболист – Орлеиен Чуамени. Монегаските написаха – “¡H4L4 M4DRID!“

Испанската страница на ‘Айнтрахт Франкфурт” качи туит, чрез който припомни за победата с 3:2 в полуфинален двубой срещу “Барселона” за Лига Европа, след който „орлите“ отстраниха каталунския гранд и в крайна сметка триумфираха с трофея във втория по сила европейски клубен турнир.

От “Франкфурт” написаха: „Време е за парти за „белите“, виждали сме това и преди…“.

Футболистът на “Манчестър Юнайтед” Алехандро Гарначо също стана част от хората с шеги към каталунците. Той коментира публикация на Винисиус Жуниор в Instagram. Бразилецът написа: “Звръщане и финал=Реал Мадрид“, а под поста му Гарначо написа: “Нормално“, към което добави няколко смеещи се емотикона.

Шакира с удар по Пике и &#8220;Барселона&#8221;
източник: instagram

Шакира с удар по Пике и Барселона

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции