<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174524" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Счупени реко...

Съдия пристигнал пиян за гръцко дерби – правил скандали на летището

10 Април 2023
0 186

Съдия пристигнал пиян за гръцко дерби – правил скандали на летището. До срамен инцидент на летището в Атина се стигна, след като съдията, който трябва да ръководи местното дерби между АЕК и “Арис” Солун е дошъл в нетрезво състояние. Съдийската бригада дошла от Полша, както се случва в последните години на всички гръцки дербита.

Image
Снимка: Twitter

Полските съдии се оттеглиха от съдийския състав на неделния мач от гръцката лига. Местните медии съобщават, че четиримата арбитри са влезли в спор и схватка със свои колеги по време на полет до Атина, докато са били под въздействието на алкохол. Тази версия категорично се отрича от главния от тях – Павел Рачковски.

Бой след загубата на “Реал Мадрид” от “Виляреал”

Твърди се, че по време на полета полските съдии – Павел Рачковски, Радослав Сиежка, Адам Купсик (двама асистенти) и Кшищоф Якубик (VAR) – са се скарали с гърци, живеещи в Полша. “Докато са били в нетрезво състояние, те са казали ужасни неща за гръцкия футбол и неговата среда“, се казва в доклада. – Знаем полски и разбрахме какво говорят – е цитиран един от пътниците.

Конфликтът от самолета се е преместил на летището, съобщава sport24.gr.

Рачковски и помощниците му изглеждаха пияни и с поведението си предизвикаха проблеми на летище “Елефтериос Венизелос”, пише гръцката медия. Един от съдиите също така се е изплюл на летището на слизане от гръцкия самолет, с който летял. Полицията трябвало да се намеси в залата за пристигащи.

Павел Рачковски отхвърли версията, представена от гръцките медии: “Бях нападнат от “фен” на Панатинайкос, след като кацнах в Атина. Бях заплют и ударен. Този човек беше пиян и каза, че ще ме унищожи в пресата. Той стана от мястото си и каза, че е от Панатинайкос и ще ни унищожи. Пиян, агресивен човек.”, подчерта полският съдия.

Съдия пристигнал пиян за гръцко дерби – правил скандали на летището

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции