<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17466" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Кой се опита да излъже вас и "Господари на ефира"?

01 Април 2015
1 5413

 

Денят на шегата се празнува в различни страни на 1 април. За сега празникът не е официален, но това не пречи на много хора да го празнуват. Забавните шеги и малки, приятелски номера винаги са добре дошли. Но има едни хора, за които това не е съвсем вярно, защото те живеят постоянно в лъжа. Така например родните политици, управници или обикновени мошеници се опитват да лъжат хората. Тук идваме ние, за да ги разобличим и покажем. Ето, това са хората, които се опитаха да ни излъжат. 

 

Започваме с едно репортаж от далечната 2008 година, две години по-късно нищо не е променено. Както виждаме нито глобата, нито тежката заповед на тогавашния кмет, днешен министър-председател Борисов са променили нещата. Поставяме на първо място незаконния бетонов възел,   заради неспазеното с години обещание! 

 

""

 

 

Потресаващият "лечител" Ван Пейдзю  също е в нашата лъжлива статия, защото след първия ни репортаж псевдо докторът обеща да оправи документацията си и най-вече хигиената в кабинета. Няма да говорим за методите му, които са потресаващи, но не можем да не отбележим, че той обеща да се поправи, но направи само козметични промени.След последните ни репортажи хигиената беше подобрена, но не достатъчно. 

 

""

 

 

Този репортаж разкри практиката на една фирма, която се подиграва с хората. Уж обещаха пред камера, че ще изплатят всичко на работниците си, а накрая така хитро се измъкнаха, платиха на всеки спрямо чара му, а не според  изработеното. Разказва Тежко му е Касиков! 

 

""

 

 

 

Отиваме в Пловдив, където от известно време има един знак-фантом, който ту се появяваше, ту изчезваше, но въпреки това глобяваха за неправилното паркиране. Тези представилите на община Пловдив определено имат нужда от коригиране на собствените си представи за събиране на такси… Вижте за какво говорим! 

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции