<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Грешни сметк...

Борисов размаха пръст пред евентуален редовен кабинет (видео)

11 Април 2023
0 499

Борисов размаха пръст пред евентуален редовен кабинет.

„Без нас не може да има правителство. Поставяме България над всичко, искаме с нас да се отнасят с уважение“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той настоя, че единственото възможно правителство е между двете водещи коалиции на изборите на 2 април – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

„По същество, ние имаме еднакви виждания на 99% в програмите си“, повтори той и отново даде за пример позицията по войната в Украйна.

За какво се разбра Борисов с евроатлантиците в „таен чат“ (видео)

В своето обширно предисловие преди да стовари заключението си, Борисов се опря на неотложните решения, като например приемането на бюджет 2023.

Борисов размаха пръст пред евентуален редовен кабинет (видео)

Картинката сякаш се повтаря от предишните избори, когато той също така ни убеждаваше, че много държи да има редовен кабинет и е готов на всякакви отстъпки. Пък после излезе с тезата, че „колегите“ от „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ не проявявали разум.

Нищо ново и този път. С тази реторика едва ли и сега Борисов ще успее да ни излъже, че добрите му намерения остават неприети. Само че, докато слушаме общи приказки, държавата се управлява еднолично, а „Възраждане“ трупат електорат от избори на избори.

Борисов размаха пръст пред евентуален редовен кабинет

Видео: Facebook/Boyko Borisov

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции