<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175365" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тервел Пулев ...

Фамозен автогол на Хари Магуайър препъна Ман “Юнайтед” (видео)

14 Април 2023
1 1655

Фамозен автогол на Хари Магуайър препъна Ман “Юнайтед”. Опитният защитник, известен с куриозните си и често абсурдни намеси в защита, отново влезе под светлината на прожекторите. Този път негово попадение в собствената му врата в добавеното време на мача срещу “Севиля” лиши неговия Манчестър “Юнайтед” от победата.

Image
Стопкадър: OddsBible

Двата отбора излязоха един срещу друг на “Олд Трафорд” в първи четвъртфинален мач от турнира Лига Европа. Срещата започна отлично за “червените дяволи”. Те поведоха с 2-0 и считаха победата си в сблъсъка за комфортна. Двете попадения във вратата на испанския тим паднаха до 21-ата минута. Техен автор бе Марсел Забицер.

Головата машина на “Реал” остави шансове на “Челси” (видео)

Това изглеждаше като един от мачовете, за които клишето гласи “Те могат да се бият единствено сами”. Но футболистите на Манчестър “Юнайтед” приеха това предизвикателство прекалено насериозно. В 84-ата минута остро подаване в наказателното поле бе засечено от защитника на “Юнайтед” Тайрел Маласия, който прати топката в собствената си мрежа.

Кулминацията обаче дойде във втората минута на добавеното време. Тогава силен удар с глава на нападателя на “Севиля” Ен-Несири се удари плътно в главата на Магуайър, който отклони топката по неспасяем начин във вратата на Давид Де Хея. Така двата отбора ще решават кой ще отиде на полуфинал след седмица в Испания, като правилото за голове на чужд терен вече не важи.

В друг мачове от турнира “Ювентус” победи “Спортинг” Лисабон с 1-0. “Фейенорд” се наложи над “Рома” със същия резултат. Мачът между “Байер” Леверкузен и “Роял” Сан-Жилаез завърши без победител и с по един гол в двете врати.

Видео: MAX Sport

Фамозен автогол на Хари Магуайър препъна Ман “Юнайтед”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции