<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175424" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вкарват Пеле ...

Тервел Пулев се е бил с тежка контузия

15 Април 2023
0 199

Тервел Пулев се е бил с тежка контузия. Новината дойде от спешното отделение в Ориндж Каунти след края на вчерашния двубой между Тервел и Джоел Шойгрийн. Пулев смаза своя съперник на ринга, отказвайки го след само три рунда. Само че болката, която e изпитвал българският боксьор, се е оказала по-сериозна, отколкото се предполагаше.

Тервел Пулев се е бил с тежка контузия
Скрийншот: bTV Action

След четиричасов престой в местна болница рентгеновата снимка на Пулев показала, че той има счупено ребро. Тежката фрактура ще отнеме месеци възстановяване. По думите на самия Тервел, контузията е следствие на тежък удар на Шойгрийн, получен в първия рунд, съобщава bTV.

Тервел Пулев се завърна с победа на ринга

За Тервел Пулев това е победа номер 16 на професионалния ринг. Той има и едно поражение. Загубата дойде именно в последния мач на Пулев. Тогава той загуби след единодушно съдийско решение от Сергей Ковальов от Русия. 40-годишният боксьор бе притежател на поясите на WBA и EBU в полутежка категория. Той не бе излизал на ринга от близо година.

Ходжгрийн бе един от най-сериозните опоненти в кариерата на по-малкия от братята Пулеви. Той бе с впечатляващ баланс от 14 победи и 4 загуби. В 92% от успехите си американецът нокаутира съперника. И двамата са на 40 години. За Пулев това бе втори бой в Санта Меса, Калифорния. Преди 4 години той победи с единодушно решение там Мич Уилямс.

Тервел Пулев се е бил с тежка контузия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции