<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175436" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тервел Пулев ...

Пиян фен нападна талисман – полицията го издирва (видео)

15 Април 2023
0 119

Пиян фен нападна талисман – полицията го издирва. Инцидентът се е случил по време на бейзболен мач в Колорадо. Талисманът Дингър е изпълнявал служебните си задължения, танцувайки по време на една от почивките на срещата от МЛБ между местния тим на “Рокис” срещу Сейнт Луис “Кардиналс”. Тогава той е бил нападнат от неидентифицирано лице.

Image
Снимка: Twitter

Полицейското управление в Денвър моли обществото за помощ при идентифицирането на заподозряния. Инцидентът е станал в понеделник вечерта, по време на срещата на “Корс Фийлд”. Динджър танцувал върху покрива на пейката на “Рокис”, когато един фен влезе “на копие” в тялото на Дингър и го съборил на земята. Произшествието се разследва.

Работим с “Рокис”, за да се опитаме да идентифицираме лицето, което е участвало.“, заяви говорителят на полицията в Денвър Дъг Шепман в изявление, предоставено на USA Today. “Разглеждаме всички налични доказателства.

ИзСпортен Свят: Приятелски огън и окървавени глави (видео)

Полицията обяви и награда от $2000 за ценна информация за идентифицирането на заподозрения. В последствие обаче се оказа, че той сам се е предал на властите в близкото полицейско управление. Оказало се, че е прекалил с бирите по време на срещата и нервите му не са издържали. В мини серията от редовния сезон между двата тима, Колорадо спечели само едно от трите си домакинства на Сейнт Луис. Едва петте победи в първите 14 мача от редовния сезон вероятно ще накарат все повече фенове на “Скалите” да прекаляват с бирите.

Пиян фен нападна талисман – полицията го издирва

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции