<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И нашата стра...

Апаши нападнаха Григор – отмъкнали вещ за 5-цифрена сума

17 Април 2023
0 317

Апаши нападнаха Григор – отмъкнали вещ за 5-цифрена сума. Най-добрият български тенисист е станал жертва на престъпление в Барселона. Той е в столицата на Каталуния, за да участва в престижния турнир от сериите ATP 500, който се провежда там. След една от тренировките си бившият номер 3 в света се е натъкнал на стара джебчийска схема.

Апаши нападнаха Григор &#8211; отмъкнали вещ за 5-цифрена сума
Снимка: Twitter/Barcelona Open

Той е шофирал рент-а-кар-а си обратно към хотела след едно от заниманията си на корта. В трафика е бил застигнат от мотор, който уж неволно е бутнал огледалото до шофьорското място на автомобила. Димитров се е пресегнал да оправи огледалото си. В този момент ловката ръка на крадеца е откъснала от ръката му луксозния часовник, който българинът носил. Вещта се оценява на около 70 000 евро, съобщава La Vanguardia.

Трамвай размаза колата на Чиро Имобиле (видео)

По първоначални данни Димитров не искал да съобщава за обира в полицията, но в последствие се отбил в близкия полицейски участък и подал жалба за кражба. Григор запазил спокойствие и продължил по пътя си без да създава излишно напрежение.

Към момента самоличността на нападателите е неизвестна, а часовникът не е намерен. Каталунската полиция подозира, че неаполитанските професионални крадци може да са пътували до града, за да извършат този вид обир, възползвайки се от туристическия поток, който предизвиква спортно събитие като турнира от сериите ATP 500, провеждащ се от 15 до 23 април.

Апаши нападнаха Григор – отмъкнали вещ за 5-цифрена сума

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции