<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175610" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фенове в Белг...

Араби дават $120 милиона, за да съберат Зидан с Роналдо

17 Април 2023
0 125

Араби дават $120 милиона, за да съберат Зидан с Роналдо. Експериментът с привличането на португалската суперзвезда очевидно носи своите дивиденти. Сега тимът на Кристиано – “Ал Насър”, е готов с оферта и за бившия треньор на Роналдо в “Реал” Мадрид и легенда на френския футбол Зинедин Зидан. Това съобщава испанският вестник MARCA.

Араби дават $120 милиона, за да съберат Зидан с Роналдо
Снимка: Twitter

Последният слух, което обикаля страната, е предложението, което Ал Наср, отборът на Кристиано Роналдо, е отправил към Зинедин Зидан, за да го наеме като треньор. Саудитските медии говорят за 120 млн. евро за два сезона, или 60 млн. евро на година.

Звезда на ПСЖ се спаси от банкрут при развода по лукав начин

Засега от обкръжението на френския треньор не са отговорили на тази оферта, която би предизвикала буря. Въпросът е дали Зидан би се съгласил да премине на толкова ниско ниво във футбола, като се има предвид, че винаги ще има предложения от Европа и че обича да живее в Мадрид. След уволнението на Руди Гарсия “Ал Насър” назначи Динко Йеличич за временен треньор. Намерението на клуба от Саудитска Арабия е да събере отново Роналдо и Зидан.

Руди Гарсия беше уволнен заради слабите резултати на отбора и заради концептуални противоречия със съблекалнята. Йелич, бивш треньор на младежкия отбор на Саудитска Арабия, е временен начело на отбора. “Ал Насър” е на второ място в лигата, на три точки зад “Ал Итихад” седем кръга преди края на сезона.

Араби дават $120 милиона, за да съберат Зидан с Роналдо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции