<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Затваря най-с...

Крадец отмъкна дамска чанта преди църковна литургия (видео)

19 Април 2023
0 147

Крадец отмъкна дамска чанта преди църковна литургия, предаде NOVA. Мъжът взел чантата, пълна с пари, лични документи и банкови карти от столична църква. Кражбата е заснета от камерите в храма и се случва преди литургията на Велики четвъртък.

Крадецът се възползвал от краткото време, през което потърпевшата се отдалечила от чантата си, за да поздрави свои познати. От настоятелството на храма незабавно подават сигнал за кражбата, но до момента полицията не е започнала издирване на извършителя.

Призоваха Църквата на Англия да обяви Бог за полово неутрален

„Разказах в социалните мрежи историята на потърпевшата. Очевидно това е поредният пример, че трябва да има публичност, за да се обърне внимание. Жената е говорила с отеца. Разбрали са, че има видеозапис, но полицаите не искали да го вземат. Във вторник занесла записа в районното, но оттам й казват, че още не е назначено разследване. Кога нашите служители на реда ще имат желание да се задействат?”, попита в ефира на медията влогърът Любомир Жечев.

Той разказва още в свой пост във Facebook как полицията е отказала да разгледа кражбата, когато жената е отишла да подаде сигнал.

“Днес сутринта жената чинно отива отново в полицейското управление, носейки записа от охранителната камера. Полицаите ОТКАЗВАТ ДА ГО ВЗЕМАТ СЪС СЛЕДНИЯ ДОВОД. По-долу пресъздавам приблизително как е преминал разговорът:

ЖЕНАТА (Ж): Нося ви видео от охранителната камера.

ПОЛИЦАИТЕ (П): Случаят ви още не е разпределен на колегите за разследване. На тях ще го предадете.

Ж: Но аз мога веднага да ви го дам.

П: Това е веществено доказателство, не може така. Те ще ви се обадят по телефона и В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ ще им го предадете.

Ж: Не могат да ми се обадят, защото телефонът ми е откраднат, а сим картата – блокирана.

П: Изкарайте си нова.

Ж: Не мога, понеже мобилният оператор изисква лична карта за това, а тя също е открадната…”. Това публикува Жечев в социалната мрежа.

„Храмът е място за молитва, но не така мислят недоброжелателни хора. Има запис, на който се вижда как мъжът влиза в храма, насочва се към иконите и след това дебне, за да вземе чантата на жената”, обясни отец Васил от църква „Св. София”.

Крадец отмъкна дамска чанта преди църковна литургия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции