<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176182" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кой е "Най...

Григор се разболя и отпадна от Барселона

20 Април 2023
0 142

Григор се разболя и отпадна от Барселона. Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи участието си в турнира от сериите ATP 500 в Барселона. Българинът не се е почувствал добре преди мача си срещу Алекс Де Минор и се е оттеглил от надпреварата. Това обаче не е първото лошо стечение на обстоятелствата за него.

Григор се разболя и отпадна от Барселона

В първия кръг Димитров елиминира представителя на Еквадор Емилио Гомес в последователни сетове след 6:3 и 6:1. С победата Григор изравни постижението си в Барселона от миналата година, когато също стигна до осминафиналите и отстъпи на Стефанос Циципас. По-рано през седмицата Григор претърпя още едно нещастие, след като бе обран в града.

Апаши нападнаха Григор – отмъкнали вещ за 5-цифрена сума

Той е шофирал рент-а-кар-а си обратно към хотела след едно от заниманията си на корта. В трафика е бил застигнат от мотор, който уж неволно е бутнал огледалото до шофьорското място на автомобила. Димитров се е пресегнал да оправи огледалото си. В този момент ловката ръка на крадеца е откъснала от ръката му луксозния часовник, който българинът носил. Вещта се оценява на около 70 000 евро, съобщава La Vanguardia.

По първоначални данни Димитров не искал да съобщава за обира в полицията, но в последствие се отбил в близкия полицейски участък и подал жалба за кражба. Григор запазил спокойствие и продължил по пътя си без да създава излишно напрежение. Към момента полицията знае единствено, че нападателите са били двама мъже, а кражбата е извършена около 21:30 часа.

Григор се разболя и отпадна от Барселона

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции