<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176458" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Звезда на "Ле...

Звезда на “Ливърпул” се разбра с “Барселона”

22 Април 2023
0 207

Звезда на “Ливърпул” се разбра с “Барселона”. Едно от големите имена в селекцията на Юрген Клоп вече е финализирало с успех свои разговори с “каталунците”. Става дума за Роберто Фирмино, пише “Guardian”.

Кой е идеалният отбор според Кристиано Роналдо? (снимка)

Според информацията бразилецът и управата на мърсисайдци не са се разбрали около детайлите за нов договор и поради тази причина 30-годишният футболист е влязъл в контакт с “Барселона” и е получил гаранции от клуба. Той е готов да приеме договор, за който двете страни са се разбрали.

В Барселона също могат да бъдат доволни, тъй като привличането на Фирмино няма да им коства и цент, а по този начин това няма да навреди на трудната финансова ситуация на каталунците.

Фирмино пристигна на “Анфийлд” през 2017 година от Хофенхайм. Бразилецът бързо се наложи в стартовата единайсеторка на Клоп и заедно с Мохамед Салах и Садио Мане сформира страховито трио, което помогна за успехите в Шампионска лига през сезон 2018/19 и Висшата лига 2019/20.

Източник: sportlive

Звезда на “Ливърпул” се разбра с “Барселона”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции