<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176672" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Повдигнаха о...

Прокуратурата проверява таксиметров шофьор, заснет да консумира прахообразно вещество (видео)

24 Април 2023
0 233

Прокуратурата проверява таксиметров шофьор, заснет да консумира прахообразно вещество. Скандален клип в социалните мрежи го уличава в притеснителното действие.

Такси „прелетя“ над улична мантинела и „кацна“ в офиса на телеком в София (снимка)

Прокуратурата проверява таксиметров шофьор, заснет да консумира прахообразно вещество (видео)
снимка: Facebook

Софийската районна прокуратура се сезира и възложи проверка на СДВР. В хода й следва да се установи кой е мъжът от клипа, работи ли все още като таксиметров шофьор и кога е заснето видеото, съобщи bTV.

От таксиметровата компания излязоха с официална позиция в социалните мрежи. В нея посочват, че договорът с водача е прекратен още в края на 2022 година, а автомобилът е спрян от движение.

“Предприели сме всички действия, които са в нашите правомощия. Оценяваме високо обратната връзка от клиенти и подадените сигнали за забелязани нередности от граждани. По този начин успяваме да реагираме своевременно и да отстраним и предотвратим назряващи проблеми, преди те да са нанесли сериозни последствия.”, добавиха от компанията.

Прокуратурата проверява таксиметров шофьор, заснет да консумира прахообразно вещество

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции