<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176774" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Клиентка в ст...

Мъж ограби бус в Пловдив посред бял ден (видео)

25 Април 2023
0 132

Мъж ограби бус в Пловдив посред бял ден, показва NOVA.

Кражбата е заснета от видеорегистратор на автомобила. Собственикът е подал сигнал в полицията, но разследването е било прекратено.

“На 17-ти февруари трябваше да се озелени пространството на спирката от страната на Стария град при тунела. Около 10:15 сутринта пристигнах на място, паркирах микробуса до строителното ограждение и започнах да разтоварвам необходимото за озеленяването. Въпросният човек, който се вижда на клипа, много ясно се вижда как се оглежда за камери. Наблюдава и мен и когато решава, че няма такива монтирани камери решително тръгва към буса.“, разказва за случая потърпевшият Михаил Събев.

Мъж ограби бус в Пловдив посред бял ден (видео)

Прокуратурата проверява таксиметров шофьор, заснет да консумира прахообразно вещество (видео)

Откраднат е портфейла му с 850 лв. и лични докуметни. Събев установява кражбата, докато заключва микробуса. В последствив предава записите от видеорегистратора на полицията. Служителите на реда взимат показания и казват, че ще се опитат да установят самоличността на потенциалния извършител. Това обаче не се случва. Не се знае до къде се е стигнало с разследването по случая.

Затова Михаил Събев търси помощ от медиите, като се надява някой да разпознае човека от записа.

Мъж ограби бус в Пловдив посред бял ден

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции