<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176776" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Треньорът на ...

Меган Маркъл отряза принц Хари на мач от НБА (видео)

25 Април 2023
0 350

Меган Маркъл отряза принц Хари на мач от НБА. Светската двойка посети четвъртия мач от плейофната серия между Лос Анджелис “Лейкърс” и Мемфис “Гризлис”. Дюкът и дюкесата на Съсекс бяха показани на джъботрона в залата по време на срещата, а Хари явно реши, че това е една от традиционните “камери за целувки”. Резултатът обаче бе нетрадиционен.

Меган Маркъл отряза принц Хари на мач от НБА (видео)
Стопкадър: DIEMA XTRA

Виждайки се на големия екран, Хари веднага понечи да целуне съъпругата си, която обаче се отдръпна. Скръбното изражение на лицето на члена на британското кралско семейство беше очевидно и предизвика смях дори у самата Меган. Появата на двойката на големите екрани предизвика смесени реакции от страна на публиката. Чуха и някои звучни възгласи.

Христо Стоичков предизвика огромни опашки в Барселона (снимки)

Двамата станаха свидетели на поредното историческо представяне на Леброн Джеймс. “Краля” счупи нов рекорд на плейофите, превръщайки се в най-възрастния играч с мач, в който вкарва поне 20 точки и овладява поне 20 борби. Освен това се превърна в първия баскетболист на “Лейкърс” с подобен двубой след Шакил О’Нийл през 2004 г.

Самият двубой донесе и много радост за феновете в Crypto.com Arena. ЛА победи драматично със 117-111 след продължение. Мачът можеше да се реши от епичен кош от 20 метра на Леброн в края на редовното време, но стрелбата дойде след сирената. Джеймс завърши срещата с 22 точки, 20 борби и 7 асистенции. Най-много за победителите вкара Остин Рийвс – 23, докато за Мемфис топ реализатор стана Дезмънд Бейн с 36 точки.

Другият двубой от вечерта също предложи драма и рекорди.

Маями шокира Милуоки и поведе с 3-1 победи в серията след изумително представяне на Джими Бътлър. Крилото вкара рекордните в историята на “горещите” в плейофите 56 точки. Той добави и 9 борби и помогна за обрата в мач, в който отборът му изоставаше близо 45 минути, на моменти с 15 точки.

Видео: DIEMA XTRA

Меган Маркъл отряза принц Хари на мач от НБА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции