<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176856" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: УЕФА променя ...

Брад Пит ще кара във Формула 1

25 Април 2023
0 175

Брад Пит ще кара във Формула 1. Брад Пит уж ще се състезава с Люис Хамилтън в следващото Гран при на Великобритания, рискувайки автомобили за милиарди лири. Според DailyMail 59-годишният актьор е получил специално разрешение да направи първата парадна обиколка на пистата Силвърстоун като част от снимките на нов филм.

Брад Пит ще кара във Формула 1
Снимка: Twitter/F1

38-годишният пилот от Формула 1 Люис е изпълнителен продуцент на блокбъстъра. Той се прави от новата му продуцентска компания Dawn Apollo Films. В предстоящия филм, който ще излезе на екран догодина, Брад ще играе ветеран пилот от Формула 1. Той излиза в пенсия, за да наставлява начинаещ състезател.

Меган Маркъл отряза принц Хари на мач от НБА (видео)

Филмът, който все още не е озаглавен, ще бъде режисиран от Джоузеф Косински. Режисьорът наскоро създаде възхваляваното от критиката продължение “Топ Гън”: Маверик. Героят на Брад ще направи последна заявка за състезателна слава, докато се опитва да наставлява млад пилот срещу някои от най-бързите състезатели във Формула 1.

Предстоящият филм се очертава да има екип от мечтатели за екшън филми. Суперпродуцентът Джери Брукхаймер е свързан с проекта, както и сценаристът Ерен Крюгер. Самият Люис не е чужд на Холивуд. Той вече се е снимал в “Колите 2”, “Колите 3” и “Зулендър 2”, а през март Apple си осигури правата за документален филм за живота и състезателната му кариера.

Брад Пит ще кара във Формула 1

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции