<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177078" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 60-годишни пар...

Студент получи милиони долари в стипендии

26 Април 2023
0 127

Студент получи милиони долари в стипендии. Денис Барнс от Ню Орлиънс е счупил рекорд със 125 университетски предложения и над 9 милиона потенциални стипендии.

Ето с колко се вдигат студентските такси в държавните ни университети

Денис Барнс е последна година ученик в Международната гимназия (IHSNO) в Ню Орлиънс, Луизиана. Той кандидатства в 200 училища в САЩ с цел да получи бакалавърска степен по компютърни науки и наказателно правосъдие, пише UNILAD.

Студент получи милиони долари в стипендии
снимка: iStock

Учудващо той установи, че входящата му кутия е „препълнена“ с предложения, след като е подал заявления през август миналата година. Той е получил не по-малко от 125 оферти от колежи и университети.

Броят на предложенията, които Барнс е получил, чупи предишния рекорд, документиран в Книгата на Гинес на абитуриент от Лафайет, Луизиана, който е получил 8,7 милиона долара стипендии през 2019 г.

IHSNO са се свързали с Гинес, за да запишат новия рекорд като официален. Денис Барнс планира да обяви решението си за избор на колеж на 2 май.
Училището добави, че Барнс има среден успех от 4,98. Той заема ръководни позиции в Националното почетно дружество, владее испански език и е получил наградата Хосе Луис Баньос за отлични постижения в испанския език от почетния консул на Испания в Ню Орлиънс. Това са все добри постижения, които са помогнали да бъде желан студент от много учебни заведения.

„Пътят към успешното бъдеще е да планирате напред, да общувате и да знаете, че ако имате визия за нещата, то ще постигнете целта си“, споделя Денис Барнс.

Барнс трябва да се дипломира на 24 май, като д-р Адиера Бергер, директор на училището IHSNO, похвали неговата отдаденост към академичните среди и желанието да помага на връстниците си.

Видео: WWLTV/ Youtube

Студент получи милиони долари в стипендии

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции