<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177331" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Страхотен Ве...

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата (видео)

28 Април 2023
0 292

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата. Вторият двубой между “Реал” Мадрид и “Партизан” не се доигра, заради масов бой в края на последната четвърт. Напрежението възникна при 15 точки аванс за “гробарите” около 90 секунди преди края на срещата. Това щеше да е втори пореден успех, а следващата седмица серията се мести в Белград.

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата (видео)
Скрийншот: MAX Sport

Всичко започна след неспортсменска проява на Серхио Юл от състава на домакините. Юл удари през гърлото Кевин Пънтър от “Партизан” и това провокира американеца. Той скочи в лицето на испанския си съперник, а неговият съотборник Данте Екзъм дотича и изблъска Юл в гръб. В последствие към мелето се присъединиха на практика всички играчи на двата отбора.

Страхотен Везенков поведе “Олимпиакос” към рекорд в плейофите (видео)

Най-грозно бе участието на Гершон Ябуселе от “Реал”. Той захвана Екзъм през врата в гръб и го тръшна на земята, предизвиквайки контузия в глезена у австралиеца. Съдиите дълго гледаха ситуацията и накрая стигнаха до заключение, че единствено Руди Фернандес от “Реал” не е участвал в нея. Така те не успяха да излъчат по трима души, колкото минимално може да са на паркета, за да довършат даден мач.

Така предстои да видим какви наказания ще бъдат дадени на превърналите се в кечисти елитни баскетболисти. Твърде вероятно е част от лидерите и на двата отбора да бъдат наказани и за следващия мач от серията. Той е във вторник, в Белград, където серията се пренася при резултат 2-0 победи в полза на “Партизан”.

Видео: MAX SPORT

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции