<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177401" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболен клу...

Уличиха НБА звезди в уреждане на мачове в Китай (видео)

28 Април 2023
0 68

Уличиха НБА звезди в уреждане на мачове в Китай. В понеделник Китайската баскетболна асоциация дисквалифицира “Шанхай Шаркс” и “Джиансу Драгънс”. Те участваха в уреждане на мачове по време на плейофите. Шанхай и Джиансу играха помежду си в четвъртфинална серия, като “акулите” победиха “драконите” с два на един мача.

Image
Ерик Бледсоу игра 12 години в НБА, последно през миналия сезон (Снимка: B/R)

Един от най-добрите играчи на “акулите” е бившият гард от НБА Ерик Бледсоу. Той беше отстранен за четири мача преди началото на плейофите. Вследствие на това бе установено, че “акулите” са проявили симулативна игра през второто полувреме на мач № 2 срещу “Джиансу”, за да могат да играят мач № 3, което щеше да върне Бледсоу по-рано в следващия кръг.

Чудовищно меле прекрати плейофен мач в Евролигата (видео)

След това, в последните две минути на мач № 3, “драконите” поведоха с четири точки 97 секунди преди края. Тогава направиха пет поредни грешки, което доведе до серия от 10:0 за “акулите”. Драконите не се опитаха да спрат тази серия и Шанхай спечели мача със 108:104, предава Sports Illustrated.

В резултат на това CBA глоби всеки отбор с равностойността на 750 000 щатски долара и отстрани главния треньор на “акулите” Ли Чундзян за пет години, главния мениджър на “акулите” Дзян Юшенг за три години, главния мениджър на “драконите” Ши Линдзие за пет години и треньора на “драконите” Ли Нан за три години.

Уличиха НБА звезди в уреждане на мачове в Китай

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции