<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177509" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Успешен стар...

Футболисти на митичен немски клуб се замесиха в ракиен скандал

29 Април 2023
0 328

Футболисти на митичен немски клуб се замесиха в ракиен скандал. Става въпрос за играчи на един от основателите на Бундеслигата – “Мюнхен 1860”. В легендарния отбор, в който има и българска диря, играчите явно са му отпуснали края. В момента тимът се намира в третото ниво на германския футбол.

Image
Снимка: Munchen 1860

Трима играчи пият ракия в съблекалнята преди и между тренировките. Когато случаят е докладван на спортния директор Гюнтер Горенцел, шефът на “лъвовете” реагира незабавно: той нарежда на тримата играчи да се явят при него и ги предупреждава. Според BILD е имало и предложение за незабавно отстраняване от игра, но това не е било възможно поради събраните доказателства или липсата на такива.

Кои са професионалистите в областта на алкохола? Според информацията въпросните играчи са двама титуляри и една резерва, като и тримата имат договори, които изтичат през лятото. От клуба не пожелаха да коментират.

Половината футболни агенти по света бяха скъсани от ФИФА

Може би си мислите: “Лъвовете” давят мъката от лошия си сезон?” “TSV 1860” започна като кандидат за промоция, месеци наред беше в горната част на таблицата, а след това дойде крахът. След само две точки от седем мача през зимата бившият треньор Михаел Кьолнер трябваше да напусне в края на януари. След това търсенето на нов треньор се проточи със седмици. Под ръководството на временния треньор Горенцел баварците събраха само две точки в четири мача – и отново пропуснаха промоцията. “Льовен” дори не успяха да се класират за Купата на DFB.

Футболисти на митичен немски клуб се замесиха в ракиен скандал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции