<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177569" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Феноменален ...

Български талант стана шампион с “Барселона” (видео)

29 Април 2023
0 124

Български талант стана шампион с “Барселона”. Мартин Георгиев вдигна трофей с формацията на каталунския гранд до 19 години. Той тренира именно в емблематичната школа на “Барселона” и дори се появи в игра в решителния двубой. Той влезе през второто полувреме, когато бяха отбелязани и попаденията.

Image
Снимка: Twitter/ FC Barcelona – Masia

Равенството беше достатъчно, за да се сдобият юношите на Барса от група А с титлата за четвърти пореден сезон. Треньори на отбора са Òскар Лопес и Хавиер Савиола. Унай (51′) и Анхел Аларкон (68′) подпечатаха победата с 2:1 над Корнела на Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, за да спечелят титлата мач преди края на шампионата.

Феноменален Александър Георгиев спаси шампиона в НХЛ (видео)

Следващото предизвикателство ще бъде Купата на шампионите. Там каталунците излизат срещу най-добрите от останалите шест групи и най-добрите втородивизионни тимове. Успехът идва след загубата с 3:0 в осминафинала на Младежката Шампионска лига срещу “АЗ Алкмаар”. Той пък спечели с 5:0 срещу “Хайдук” Сплит в Женева миналия понеделник.

Първото попадение падна едва в началото на второто полувреме с удар на Унай Ернандес. Усещайки подема в играта си, Аларкон отбеляза втория гол. Той се възползва от отклонената от вратаря Исаак топка след удар на Хави Морено. В крайна сметка почетното попадение на Корнела беше спасено от Карлес Гаридо (91′).

Български талант стана шампион с “Барселона”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции