<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лекари извър...

MVP-то в НБА стъпи на главата на съперник – остана безнаказан (видео)

06 Май 2023
0 139

MVP-то в НБА стъпи на главата на съперник – остана безнаказан. Джоел Ембийд се замеси в неприятен инцидент в деня, в който бе награден с приза за Най-полезен играч в НБА за тазгодишния редовен сезон. Въпреки неговите усилия, тимът му Филаделфия загуби от Бостън на собствен терен.

MVP-то в НБА стъпи на главата на съперник &#8211; остана безнаказан (видео)
Джоел Ембийд получава трофея за Най-полезен играч за сезон 2022-23 (AP Photo/Matt Slocum)

Джейсън Тейтъм отбеляза 27 точки, Джейлън Браун – 23, а “Бостън Селтикс” развалиха коронацията на Джоел Ембийд за MVP и победиха “Филаделфия 76ърс” със 114:102. Така те поведоха с 2:1 в полуфиналната серия на Източната конференция. Четвъртият мач е в неделя във Филаделфия. Ембийд имаше 30 точки и 13 борби във втория си мач след завръщането си от изкълчено дясно коляно. Той получи трофея си за MVP на церемонията преди мача. Бостън не даде на феновете на “Сиксърс” много поводи да се радват отново.

Лука Дончич плаща за погребенията на жертвите в Белград

Ембийд вкара 53 точки срещу “Селтикс” в двубой от началото на април, но така и не успя да покаже такова лице в мач 3. Бостън тормозеше Ембийд от самото начало и до края на третата част той изглеждаше изтощен. Без съотборник, на когото може да се довери за стрелбата, Ембийд пое тежестта на отбелязването на точки върху себе си. Той вкара 12 точки в третата част, когато игра през цялата четвърт.

Грант Уилямс от Бостън изглежда беше ритнат в главата от падащия Ембийд в края на мача. Инцидентът се размина без последствия. Съдиите прецениха, че Ембийд е падал и не е имало къде другаде дастъпи.

Видео: DIEMA XTRA

MVP-то в НБА стъпи на главата на съперник – остана безнаказан

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции