<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178480" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фенове на "На...

Бик се развилня и подгони играчи на ръгби мач (видео)

06 Май 2023
0 170

Бик се развилня и подгони играчи на ръгби мач. Ръгби звезди бяха принудени да бягат, за да се прикрият, след като по време на парада преди мача се отскубна бик. Каталунските “Дракони” трябваше да се изправят срещу “Сейнт Хелънс” в Суперлигата по ръгби, когато събитията преди мача взеха неочакван обрат.

Бик се развилня и подгони играчи на ръгби мач (видео)
Скрийншот: Sky Sports

Собственикът на “Драконите” Бернар Гуаш е ръководител и на местната асоциация на говедовъдите. Той бил довел три бика на мача, за да покаже качеството на месото в района. На кадрите от инцидента се вижда как водач е влачен от бика. Мъжът не успява да го предпази от това да се освободи от хватката му, предава The Sun.

След като бягат хаотично за известно време, се вижда как играчите прескачат рекламни табла, за да избегнат евентуално буйство на животното. За щастие бикът останал спокоен. Той бил прибран от водачите, след като се втурнало обратно към мястото, където се намирали другите два бика на стадиона, нанасяйки и щети.

Наказан футболист преби съдия и му изби 4 зъба (видео)

Мачът на стадион “Жилбер Брут” в Перпинян продължи по план. “Драконите” победиха “Светците” с 24:12. Дебютантът Мат Икувалу почти се е озовал над оградата, когато огромният звяр се е нахвърлил върху него, и призна, че това е било “силно” преживяване. Суперлигата по ръгби е най-престижното състезание в спорта. Ръгбито е един от най-популярните спортове на Острова и във Франция. Ежегодно присъстващите на ръгби мачове във Франция са повече, отколкото тези на футболни такива.

Бик се развилня и подгони играчи на ръгби мач

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции