<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178523" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фенове на "На...

Меси се извини за отсъствието си – стана ясно дали се завръща (видео)

06 Май 2023
0 112

Меси се извини за отсъствието си – стана ясно дали се завръща. В петък Лионел Меси се извини на Пари Сен Жермен и на съотборниците си, след като предприе неразрешено пътуване до Саудитска Арабия и пропусна тренировка в началото на седмицата. Меси беше отстранен от ПСЖ за две седмици, след като напусна Франция, за да присъства на промоционални събития след поражението с 3:1 от Лориен на “Парк де Пренс” в неделя.

Меси се извини за отсъствието си &#8211; стана ясно дали се завръща (видео)
Снимка: БТА

Исках да направя този видеоклип след всичко, което се случи. Преди всичко искам да се извиня на съотборниците си и на клуба. Искрено си мислех, че ще имаме свободен ден след мача [срещу Лориен], както се е случвало в предишните седмици.” Договорът на Меси с първенеца от френската столица изтича на 30 юни. Пътуването му до Саудитска Арабия идва на фона на многобройните информации, че 35-годишният футболист няма да остане в парижкия клуб, твърди CNN.

Ето какво ще загуби ПСЖ, ако изпусне Меси

Заедно с недатирани снимки на Меси, който си почива със семейството си в държавата от Персийския залив. Министърът на туризма на Саудитска Арабия Ахмед Ал Хатиб написа в Туитър в понеделник: “Щастлив съм да приветствам Меси и семейството му в Саудитска Арабия, за да се насладят на вълшебните туристически дестинации и автентични преживявания.

Днес пък стана ясно, че въпреки извинението си, суперзвездата няма да играе в следващия мач. ПСЖ се изправя срещу “Троя” в мач от първенството. Аржентинецът обаче е оставен извън групата за сблъсъка. Това стана ясно от публикация в социалните мрежи на ПСЖ, в която е разкрит състава на тима за сблъсъка.

Меси се извини за отсъствието си – стана ясно дали се завръща

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции