<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178545" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 20-та Купа за "...

Чистка в “Барселона” заради Лео Меси

07 Май 2023
0 328

Двугодишният престой на Лионел Меси в “Пари Сен Жермен” изглежда ще приключи това лято. “Барсeлона” има голямо желание да преподпише с бившия си играч, като президентът на клуба Жоан Лапорта е твърдо решен да привлече 35-годишния играч обратно в Испания.

Чистка в &#8220;Барселона&#8221; заради Лео Меси

В опит да генерира средства за Меси, гигантите от Ла Лига ще се опитат да продадат пет от своите звезди. Това твърди “Mundo Deportivo”. Чистката включва Ерик Гарсия, Маркос Алонсо, Франк Кеси, Рафиня и Феран Торес. Потенциалната продажба на петимата играчи може да бъде ключова, за да се улесни трансферът на аржентинеца.

Чистка в &#8220;Барселона&#8221; заради Лео Меси
източник: twiiter

ПСЖ и Меси се разделят

Рафиня, който се присъедини към екипа на “Камп Ноу” от “Лийдс”, беше обект на интензивни спекулации за трансфер, като “Арсенал” и “Нюкасъл” се смятаха за заинтересовани да придобият услугите му. Бившият нападател на “Манчестър Сити” Торес също е свързван с преминаване обратно към Висшата лига, тъй като “Астън Вила” следи ситуацията му преди повторното отваряне на трансферния прозорец.

Чистка в “Барселона” заради Лео Меси

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции