<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гол в края от...

Пике отиде да си види децата – вдигна скандал на Шакира

08 Май 2023
0 685

Пике отиде да си види децата – вдигна скандал на Шакира. Една от най-обсъжданите теми във футбола през последните няколко месеца е раздялата на Жерар Пике и Шакира. Пике – който наскоро обяви оттеглянето си от футбола – скъса с попзвездата Шакира през юни 2022 г.. Тогава бившият защитник на Барселона беше уличен в изневяра.

Пике отиде да си види децата &#8211; вдигна скандал на Шакира

Двамата бяха заедно от 2010 г., а съюзът им беше благословен с две деца – Милан и Саша. След раздялата си Шакира и Пике постигат споразумение за попечителството над двете си деца. 45-годишната изпълнителка на “Hips Don’t Lie” се премести в Маями с двамата синове на двойката, а според съобщенията Пике ще има момчетата за десет дни всеки месец и по време на училищната ваканция.

Шакира с удар по Пике и “Барселона”

Бившият защитник на Барселона отдели време от натоварения си график, за да посети децата си в Щатите. При пристигането му бе съобщено, че Пике се е скарал с Шакира и брат ѝ в Маями според испанската журналистка Вероника Бастос, предава Telemundo. Пике се е скарал с бившата си приятелка, когато е посетил децата си.

Според съобщенията кавгата им е била толкова сериозна, че се е наложило братът на Шакира, Тонино Мебарак, да се намеси. Това кара мнозина да смятат, че Пике се е сбил и с Тонино. Журналистът Жорди Мартин, който често задава тона за заглавията на вестниците, обаче публично опроверга тези слухове.

Пике отиде да си види децата – вдигна скандал на Шакира

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    09 Май 2023

    Как ще е скъсал с Шакира? Нали тя го хвана в изневяра и го заряза!

Покажи всички Скрий

Реакции