<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=179234" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Два месеца сл...

Разследват насилие над 4-месечно бебе във Видин

11 Май 2023
0 247

Разследват насилие над 4-месечно бебе във Видин. Детето е прието  болница в града с фрактура на черепа и хематом, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин.

Сигнал в полицията за прието 4-месечно момченце с рани и охлузвания от болница „Св. Петка“ във Видин е постъпил на 10 май в 13.10 часа. Детето е било доведено от майка си – 39-годишна видинчанка. След медицинския преглед детето е транспортирано за лечение в столична болница. Оперативна група е извършила оглед на адреса в областния град, където жената живее с петте си деца.

Районната прокуратура във Видин разследва случая. Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда.

Не, насилието сред децата не е “детска работа” (Коментарът на “Господарите”)

Разследват насилие над 4-месечно бебе във Видин
Снимка: iStock

В дома на детето е извършен оглед и са иззети вещи, имащи отношение към извършеното деяние, посочиха от Районната прокуратура във Видин.

Установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена средна телесна повреда на 4-месечното момченце. Увреждането е причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на малолетното дете. То е транспортирано за оказване на медицинска помощ в столична болница.

Предстоят разпити на свидетели, включително на малолетни деца в синя стая, както и назначаване на съдебномедицинска експертиза.

Очаква се доклад от отдел „Закрила на детето“ при Детска педагогическа стая във Видин.

Видео: bTV

Разследват насилие над 4-месечно бебе във Видин

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Жоро

    16 Май 2023

    Не Разбирам връзката с Бойко Борисов?

Реакции