<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=179786" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Приказка за л...

Мълчанието за самопризнанията на Гешев изпира повече Борисов (“Коментарът на “Господарите”)

15 Май 2023
0 2567

Мълчанието за самопризнанията на Гешев изпира повече Борисов. Това пише в свой коментар Дани Йорданов от “Господарите”. Прочетете целия му текст:

Ако някой не е чул с кои две партии е бил близък Гешев, вероятно има проблеми с ушите. За него разигралата се ситуация е предателство от страна на тези, които са го инсталирали на високия пост. И се видя колко е разочарован, че не може спокойно да си изпълнява поръчките.

Топ 5 имена, които могат да заместят Гешев на поста главен прокурор (“Коментарът на “Господарите”)

Мълчанието за самопризнанията на Гешев изпира повече Борисов ("Коментарът на "Господарите")

Въпросът е дали Гешев ще прости на Борисов за индиректните заплахи срещу семейството му. Също е любопитно дали главният прокурор иска да се развива в политиката. Може да има амбиции, които не разкрива. За тях ще му помогне една бъдеща война с доскорошните му приятели.

При всички положения днешното изявление на Гешев ще има значение при формирането на правителство. Омертата е нарушена. Вероятно се задава масово отричане от Сатаната. Дали политиците ще обърнат гръб на милиардите от Европа и ще кажат истината?

Надявам се картите да падат все повече и повече, за видим истинските им лица. Все по-неприемливи изглеждат за здравия разум.

Още знаци

Междувременно стана ясно, че Мария Борисов (или Бойко Габриел, както предпочитате) е подала оставка като еврокомисар. Този ход демонстрира, че е сигурна в новия си пост на премиер. Сигурно вече има някакво разбирателство между партиите, което не се обявява публично.

Иначе е доста е притеснително това, че политиците мълчат цял ден, не реагират на самопризнанията на Гешев.

Той разкри своите зависимости от ДПС и ГЕРБ и подаде висока топка за забив, защото до вчера беше личен крепител на тези, срещу които роптае. Но няма кой да реагира. Няма кой да развие сюжета и да затвърди казаното, критикувайки главните действащи лица. Включително и самия него.

Ослушват се, снижават се по стар политически почин. Докато го правят, изпирането върви с пълна сила.

Мълчанието на политиците днес не е злато, то е негласна подкрепа, която вероятно ще стане явна в следващите дни.

Мълчанието днес е фино бърсане на този, срещу когото плюеха.

Мълчанието изпира Борисов все повече и повече.

Иначе историята с Гешев доказва, че всяка империя, била и мафиотска, рано или късно започва да се самоизяжда отвътре. Жалко е, разбира се, че това се случва на нас. Ние сме част от наратива, тъй като го позволихме като гражданско общество.

Мълчанието за самопризнанията на Гешев изпира повече Борисов (“Коментарът на “Господарите”)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Иван

    16 Май 2023

    видеото не тръгва

Реакции