<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=180363" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кога ще с...

Чатбот на БДЖ вече съобщава разписанията и във Viber

18 Май 2023
0 264

Чатбот на БДЖ вече съобщава разписанията и във Viber, предаде bTV.

БДЖ разширява възможностите за достъп до информация за разписанията на влаковете. За допълнително удобство потребителите на Viber могат да ползват новосъздадения чатбот „БДЖ-Информация”.

Надеждата за БДЖ умира последна – ЕС отпуска близо 65 милиона лева

Единственото, което трябва да попълните е дата, начална гара на заминаване и крайна гара на пристигане. Асистентът във Viber ще ви покаже влаковете, които предстои да тръгват, според зададените критерии.

Чатбот на БДЖ вече съобщава разписанията и във Viber
Снимка: БТА

БДЖ ботът позволява на всеки потребител бързо и лесно да провери разписанието на влаковете за всички градове в България. Дори за няколко дни напред. Както и да следи актуална информация за закъснения на влакове.

Приятно допълнение за потребителите на приложението са и специално изработените тематични стикери. Те изразяват емоции и приятни моменти от пътуването с влак. “В купето за морето”, “Запазено място” и “Аз пазя природата” са само част от посланията, които вече ще разнообразяват чатовете на клиентите на БДЖ.

„Господин Млад меринджей“,  „Кой пие вода, бе батко?!“ и още уникални стикери от Gospodari във Viber

Присъствието на БДЖ във Viber е поредната стъпка на националния железопътен превозвач към предоставянето на нови и повече възможности за своите клиенти спрямо потребителските нужди.

Чатбот на БДЖ вече съобщава разписанията и във Viber

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции