<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=180595" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колко е скъпо...

Кучешкият живот за Евгени тепърва започва (видео)

19 Май 2023
0 9196

Ясна е победителката в риалити формата „Ергенът“, която успя да спечели сърцето на Евгени и това е Валерия. През изминалите три месеца, разбрахме, че Валерия е много привързана към животните, дори има приют и грижата за тях е на първо място. Майчинския съвет, който получи тя, беше да постави животните на заден план, ако иска да остане с Евгени. Майката на Евгени, от своя страна, също изпита притеснение дали ако синът ѝ избере моделката, ще бъде поставян на първо място, пред останалите ѝ ангажименти.

Кучешкият живот за Евгени тепърва започва (видео)

Ето коя участничка спечели сърцето на “Ергенът” 2023

В последния епизод, самият Евгени призна пред Валерия, че се страхува от кучета, но след избора му на съпруга, ще му се наложи да преодолее този страх, защото ние вече знаем каква сватба иска Валерия. Естествено, с кучета шафери, с кучета гости…Пожелаваме само на Евгени, първата брачна нощ да не я прекара на пода, докато някое от кученцата удобно се е настанило на спалнята до Валерия. А какво мисли по въпроса с децата и кое ще е приоритет за Валерия – кучетата или децата, вижте във видеото!

Кучешкият живот за Евгени тепърва започва (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Николов

    21 Май 2023

    За мен спечели Елена и съм сигурен, че България е съгласна с мен. Пожелавам на Елена да срещне истинската взаимна любов и да не съжалява за нищо. Николов.

Покажи всички Скрий

Реакции