<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=180653" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето коя участ...

Фенове на “Ботев” (Пловдив) нахлуха на терена и съблякоха играчите след загуба (видео)

20 Май 2023
0 570

Фенове на “Ботев” (Пловдив) нахлуха на терена и съблякоха играчите след загуба. “Канарчетата” отстъпиха като домакини на “Локомотив” (София) с 0:2 на стадион “Христо Ботев”. Мачът бе от 32-рия кръг на efbet Лига.

Бербатов прибра висящ от кола абитуриент (видео)

Фенове на &#8220;Ботев&#8221; (Пловдив) нахлуха на терена и съблякоха играчите след загуба (видео)

Привържениците на Ботев Пловдив съблякоха фланелките на футболистите и ги събраха в центъра на терена на „Колежа“ в знак на протест срещу представянето на отбора в последните му мачове. Двубоят завърши със скандирания „Всички вън!“. Феновете на „канарчетата“ поискаха обяснение от футболистите и създадоха безредици, пише dsport.

Чужденците на “Ботев” Враца показаха умения под ритмите на “Бяла роза”(видео)

Те се опитаха да влезят в съблекалнята, а полицията и стюардите ги удържаха, въпреки че се стигна до безредици заради агресивното им поведение спрямо играчите на отбора.

Един час след приключването на двубоя феновете на Ботев Пловдив останаха пред “Колежа”, за да изчакат футболистите и треньорския щаб да излязат от съблекалните на стадиона. 

Фенове на “Ботев” (Пловдив) нахлуха на терена и съблякоха играчите след загуба (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции