<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181060" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Работещите в ...

Потрошиха автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа (видео)

23 Май 2023
0 509

Потрошиха три автомобила на семейство, загубило детето си в катастрофа, съобщава bTV. Това се случва часове, след като фамилията протестира срещу войната по пътищата.

Към момента семейство Морунови не могат да използват возилата си и не разполагат със средства, за да ги оправят.

В неделя вечерта в 23:50 ч. на улицата спряха няколко коли. Започнаха да се чуват удари по ламарина и стъкла. Дъщеря ми излезе и веднага се обади на 112. Бяхме дъщеря ми, зет ми и внук ми. Всички сме под много голям стрес, детето също много се уплаши. Не разбрахме кой е извършител, защото ни беше страх да излезем.”, разказва Тонка Стоянова, баба на загиналия при катастрофа Ангел Морунов.

Протест срещу 3-годишна условна присъда за шофьор, убил младеж на пътя (видео)

Потрошиха автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа (видео)
източник: facebook/diana russinova

В последствие свата ясно, че извършителят е брат на шофьора, който причинява катастрофата, при която загива внукът на Тонка Стоянова.

По думите ѝ вандалската проява може да има връзка с протестите на семейството, тъй като този акт трябва да има някаква причина.

Началникът на РПУ-Свиленград главен инспектор Бончо Бонев разяснява, че след подаден сигнал на място е изпратен патрул. Униформените установяват три замесени лица, като двама от тях са роднини.

Има информация, че преди погрома над автомобилите, роднина на семейство Морунови е потрошил автомобила на другото семейство, което може да е причината за посегателството.

Потрошиха автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции