<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181207" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха с...

Здрав юмручен бой на мач между деца в САЩ (видео)

23 Май 2023
0 234

Здрав юмручен бой на мач между деца в САЩ. Той се получи между съдия и родител, недоволен от работата на отговорното лице. Именно бащата провокира схватката, докато съдията се защити, като хвърли мъжа на земята, за да го обездвижи, докато неутрален зрител не се притече на помощ, за да ги раздели.

Здрав юмручен бой на мач между деца в САЩ (видео)
Скрийншот: Twitter

Бащата на играча и съдията влязоха в юмручна схватка по време на младежки баскетболен мач между 13 и 14-годишни деца. Смущаващият и брутален инцидент се е случил в спортната зала SportONE Parkview Fieldhouse във Форт Уейн, Индиана, по време на мача между отборите Team Robinson 2027-PINK и Blue Water Hurricanes и е бил записан и публикуван в Twitter от Джеф Лайтъл.

Титаничен Леброн Джеймс не стигна – “Лейкърс” са елиминирани (видео)

Зрителят и длъжностното лице си размениха думи, докато мъжът се хвърли към съдията, за да го удари. Съдията се защитил, като повалил мъжа на земята в опит да го притисне, докато зрителите успели да ги разделят. Бащата, който се нахвърлил върху съдията, напуснал залата и не била извикана полиция. Отборът на Robinson 2027-PINK спечели мача със 78:7 над Blue Water Hurricanes.

Здрав юмручен бой на мач между деца в САЩ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции