<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кош в последн...

Официално: Роналдо няма да е шампион и в Саудитска Арабия

28 Май 2023
0 381

Официално: Роналдо няма да е шампион и в Саудитска Арабия. Кристиано Роналдо няма да успее да постигне голямата си цел, когато подписа с “Ал Наср”: да спечели Саудитската професионална лига. Това вече е официално, остава само един мач до края. “Ал Итихад” на Нуно Еспирито Санто изпревари “Ал Хилал” и “Ал Наср” и стана шампион на Саудитска Арабия.

Официално: Роналдо няма да е шампион и в Саудитска Арабия

В събота Ал-Итихад направи необходимото: убедителна победа с 3:0 над “Ал Фейха”. Това не им беше достатъчно, за да станат шампиони по това време. Докато “Ал Насър” не изпуснаха точки при равенството си 1:1 срещу “Ал Етифак”. Кристиано Роналдо не довърши мача, тъй като почувства дискомфорт.

Португалската легенда е вкарал 14 гола по време на престоя си в Саудитска Арабия. След гореспоменатото равенство 1:1 “Ал Насър” вече може да завърши само на второ място и вероятно ще го направи, тъй като има голяма преднина пред третия “Ал Хилал”. Това е поредното разочарование в престоя на Роналдо в Саудитска Арабия, на фона на засилващите се слухове, че той може да напусне страната още това лято.

Роналдо с шокиращо изказване

По-рано през месеца Роналдо се опита да убеди медиите в това, че играе в конкурентно първенство със следното изказване: “Мисля, че лека-полека първенството на Саудитска Арабия ще се нареди сред петте най-добри шампионата в света. Просто е нужно време, играчи и инфраструктура.” Това заяви Кристиано след успеха на своя тим с 3:2 над Ал-Шабаб. На видеото от последния му двубой обаче се вижда как се налага той да дава елементарни инструкции на своите съотборници. Такива играчите от топ 5 първенствата в света знаят от 14-годишни.

Официално: Роналдо няма да е шампион и в Саудитска Арабия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции