<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181798" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Испанските в...

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал

28 Май 2023
0 529

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал. Най-добрият български тенисист не успя да се пребори за титлата на турнира в Женева. Димитров бе победен от Николас Джари с 2-0 сета. Това бе неговият първи финал на турнир от АТР Тура от пет години насам. Въпреки загубата, той получи любопитно признание от новата си любов.

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал
Скрийншот: MAX SPORT

Първият сет от мача бе значително по-оспорваният от двата. В него и двамата тенисисти си размениха по един пробив и се наложи крайният изход да бъде решен от тайбрек. В него чилиецът бе непоколебим и се наложи със 7:1 точки. Това зададе тон и на втората част, в която Димитров успя да вземе само един почетен гейм при резултат 5:0. Това е втори спечелен турнир за Джари след този в Сантиаго по-рано през годината.

Димитров мина през 9-ия в света и отива на финал (видео)

По-любопитен се оказа обаче отзвукът от двубоя. Той дойде от новата приятелка на Григор – Мадалина Геня. Актрисата и модел използва профилите си в социалните мрежи, за да отправи послание към любимия си. Ето какво написа тя в стори в Инстаграм:

Аз съм толкова благословена да те имам в живота си толкова много години. Имаш любовта и уважението ми завинаги! Вярвам в теб!” По този начин стана ясно, че двамата се познават далеч преди да обявят връзката си по-рано този месец.

Новата изгора на Григор го утешава след загубения финал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции