<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181803" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Следващата п...

Неадекватно и опасно шофиране в Хасковско (видео)

28 Май 2023
0 1021

Неадекватно и опасно шофиране в Хасковско, документира Neli Kioseva. Клиповете от изпълненията на опасния шофьор са качени в социалните мрежи. Действието се развива днес около 16:00 часа  първо на пътя  между селата Корен и Малево, а после и в отсечката към Хасково преди птицекомбината.

Шофьорът на тъмносин автомобил с регистрационен номер Х9576ВН буквално не може да кара в права линия и непрекъснато влиза в насрещното.  Водачите на колите срещу него се чудят как да го избегнат. Някои отбиват край пътя, други буквално спират и до последно го чакат да се върне в неговото платно.

Неадекватно и опасно шофиране в Хасковско (видео)

Протестите срещу войната по пътищата в страната продължават

От Пътна полиция съобщават, че водачът е установен по регистрацията на автомобила и е открит да спи в дома си в Хасково. Ще му бъдат наложени актове по Закона за движение по пътищата. Не се уточнява дали е употребил алкохол или други забранени вещества.

Неадекватно и опасно шофиране в Хасковско (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Васил Стефанов

    29 Май 2023

    Какви актове, това е за затвор плюс конфискация на автомобил и книжка доживот, а после го дебнат само да се качи на кола и обратно в затвора.

Реакции