<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181924" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кой беше най-...

Най-накрая викат в националния ни отбор по футбол голмайстора на сезона

29 Май 2023
0 176

Най-накрая викат в националния ни отбор по футбол голмайстора на сезона. Младен Кръстаич се сети най-после, че Ивайло Чочев заслужава покана да играе за България.

“Летяща гума”, като по чудо не доведе до жертви (видео)

Най-накрая викат в националния ни отбор по футбол голмайстора на сезона

Футболистът на ЦСКА 1948 най-после попада в плановете на Кръстаич за предстоящите мачове с Литва и Сърбия на 17 и 20 юни.

Халфът прави уникален сезон с екипа на ЦСКА 1948 и до момента будеше недоумение защо не получава повиквателна. Той се очертава и като голмайстор на първенството. Чочев има 21 гола и води с 4 пред Дюкенс Назон от ЦСКА.

Последният гол

В неделя Чочев вкара пореден гол с екипа на ЦСКА 1948. Този гол може да се окаже решителен в борбата за шампионската титла, в която са тимовете на Лудогорец и ЦСКА.

Очаква се в най-скоро време Кръстаич да обяви повиквателните за предстоящите мачове.

Очаква се завръщането и на Атанас Илиев. Нападателят на Черно море за последно получи повиквателна през юни 2022 година. До момента обаче не бе викан от Кръстаич, тъй като не играеше в клубния си отбор, но сега е използнван от Илиан Илиев.

Най-накрая викат в националния ни отбор по футбол голмайстора на сезона

Източник: dsport

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции