<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183107" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Когато Интер...

Иван Демерджиев: Съпругата на Ангел Христов дава изключително несигурни данни

05 Юни 2023
1 674

Иван Демерджиев: Съпругата на Ангел Христов дава изключително несигурни данни. Това заяви министърът на вътрешните работи, цитиран от NOVA.

По думите му, единият от „братя Галеви” най-вероятно е починал в България. Той обаче подчерта, че има противоречиви данни, които трябва да се изяснят.

Вече има резултат от аутопсията на Ангел Христов от “братя Галеви”

Демерджиев заяви:

„Длъжностно лице от Община Дупница е издало акта за смъртта. Кой е констатирал смъртта в момента, аз не знам. Но се извършва пълно разследване. Проверяват се всички обстоятелства около смъртта му и обявяването ѝ”.

Той посочи, че съпругата на Ангел Христов дава „изключително несигурни и нестабилни данни”, които определи като противоречиви.

В момента се търсят всякакви доказателства кога Христов е влязъл в страната ни. Проверява се и дали Пламен Галев се е намирал или се намира в България.

Министърът коментира и спекулациите, че починалият е влязъл у нас със самолет. Тази версия е отхвърлена, след като е направена проверка и камерите са проследени. Така останала вероятността за преминаване през сухопътна граница.

Иван Демерджиев: Съпругата на Ангел Христов дава изключително несигурни данни

А преди минути стана ясно, че вече има резултат от аутопсията на Ангел Христов от “братя Галеви” – масивен инфаркт. Той е починал в нощта срещу събота, предполагат съдебните медици. Почти сигурно е, че смъртта е настъпила на наша територия.

При обиска не са открити фалшиви документи за самоличност. Намерена е личната карта на Христов, която е изтекла през 2018 година.

Работата по случая и изясняването на противоречивите детайли продължава. Засега разследващите не са попаднали на никакви следи от издирвания Пламен Галев.

Иван Демерджиев: Съпругата на Ангел Христов дава изключително несигурни данни

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции