<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18398" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Врачки предр...

Видеото с полицейско насилие в София – атака срещу правителството?

09 Юли 2015
0 8004

След като излъчихме скандалния материал с полицейско насилие, който обиколи всички медии, започнаха да се чуват спекулации, че по някакви си причина умишлено не сме го излъчили по-рано, а видите ли – чак сега!

 

Във видеото, което сме подготвили, гледаме някои от хората, които ни разконспирираха и съсипаха планирано с години активно мероприятие срещу МВР, правителството и държавата като цяло…

 

Подобни смешни теории на конспирацията имат за цел единствено да изместят фокуса от това, което всички видяхме – брутално, животинско отношение към беззащитно момиче от страна на петима обучени мъже в униформи.

 

В Господари на ефира винаги сме излъчвали материалите и спрямо актуалните събития в държавата. Освен това, в конкретния случай забавихме излъчването, за да предпазим авторите на заснетия материал от реваншистки действия от страна на полицаите.

 

Милиционерските номера с изместването на фокуса от проблема не са от вчера и не ни впечатляват особено. А фокусът са жертвите на полицейското насилие. Открихме и тях, за да ни разкажат по-подробно за случката… 

 

Вижте отново първата част на репортажа и още:

 

Шокиращи кадри от полицейска бруталност

Родната полиция нЕ пази

РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ…. ПАЗИ!?!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции