<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=184471" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Създават вре...

Копейки полетяха по Костадин Костадинов от “Възраждане” (видео)

13 Юни 2023
1 25672

Копейки полетяха по Костадин Костадинов от “Възраждане”. Георги Георгиев от “БОЕЦ” влезе в сблъсък с варненеца.

Случката се развива на задния вход на Народното събрание в София.

Агресия срещу “Господарите” на протеста на “Възраждане” (РЕПОРТАЖ)

Копейки полетяха по Костадин Костадинов от &#8220;Възраждане&#8221; (видео)

Информацията

Ето какво пишат от сдружение “БОЕЦ” на своята страница, публикуваме го без редакторска намеса:

“СБЛЪСКАХМЕ се с Копейкин на входа на Парламента и отнесе копейките!

Вместо да изпадате в истерия и да повтаряте хибридните опорки как без Бойко Борисов щели да дойдат Израждане, просто заклеймете и засипете Копейкин с копейки (стотинки), където и да го видите. Лъжата, че без ГЕРБ ще дойде Копейкин, бе произведена, за да оправдае срамната прегръдка на ПП-ДБ с Борисов.

Истината е, че Копейкин и Израждане са вредни, но никога няма да управляват и никога България няма да бъде “извадена” от ЕС и НАТО. Умишлено ви плашат и помпат Израждане зорлем, превръщайки ги във фактор, какъвто не са.

Виждате какво представлява Копейкин — лъжец и страхливец, БОЕЦ ви го показваме. Този ли ще ни извади от ЕС и НАТО?

В четвъртък, 10:00 ч., БОЕЦ ще бъдем пред Парламента за отстраняване на Пеевски от Конституционната комисия”.

Срещу “Възраждане”

В четвъртък се организира протест срещу “Възраждане” под надслов “Фашизмът не е патриотизъм”.

Събитието, което се организира в социалните мрежи, започва в 18:30 ч. пред президентството. Предвидено е и шествие, което ще мине през централата на партия “Възраждане” и ще стигне до Народното събрание.

Недопустимо е един народен представител да решава кой има право да говори и кой не. Недопустимо е един народен представител да говори от името на целия народ. Също е недопустимо един народен представител да обижда гражданите на България, заради това за кого са гласували. Нека покажем, че имаме гражданско общество. Всички, които вярваме, че в България има демокрация и сме част от Европа, нека се съберем пред президентството. Да покажем на Румен Радев какво мисли народът, от чието име той обича да говори. Нека покажем, че фашизмът няма място у нас”, пишат организаторите.

Копейки полетяха по Костадин Костадинов от “Възраждане” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Чочко

    20 Юни 2023

    Браво боецо голяма работа си торбО с лайна не отиваш да мътиш мозъците на ББ Пеевски ДБ ПП ми с Коцето се заяждаш,да парите кво ли не правят тебе ксто ти подхвърлят центове и долари мълчиш бокличец долен.Пък тия от господарите да продължават да не ви дават по телевизията.Избрал опцията,да не получавам инфо от смотаните вас господари

Покажи всички Скрий

Реакции