<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=185754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Убиецът на Ми...

Скалата сподели за какво съжалява и до днес (видео)

21 Юни 2023
0 285

Скалата сподели за какво съжалява и до днес. Холивудската звезда засне видео, което качи в социалната мрежа Инстаграм.

Разбиха лицето на американска поп звезда с телефон на концерт (видео)

Скалата сподели за какво съжалява и до днес (видео)

Повод

Денят на бащата определено не е на такава почит като този на майката, но това не означава, че не се чества. Особено сред известните личности. Дуейн Джонсън не пропуска да поздравява любимите си хора за празниците им, като за Деня на бащата също реши да излее чувствата си.

Във видео в Instagram Скалата реши да изкаже съжалението си за факта, че не е успял да стопли отношенията с баща си преди той да почине. Джонсън пояснява, че докато е тренирал във фитнеса си, е разбрал, че трябва да допълни нещо много важно към свои преден пост, посветен на всички бащи.

Отношения

Според него, той не е единственият, който е имал трудни отношения с баща си Роки. И не е единственият, който вече няма възможността да пожелае на своя баща честит празник. 

Джонсън припомня, че баща му почина преди няколко години (в началото на 2020 г.). Като разкрива, че около месец преди това се е скарал доста сериозно с него. До деня на внезапната му смърт така и не се е помирил с него.

“Нямах шанса дори да се сбогувам с него.”

Ето защо за него всеки ден на бащата е доста труден и изпълнен с болка. Скалата дава съвет на мъжете, имащи трудни отношения с бащите си. Да приемат като благословия факта, че могат да оправят нещата. 

Източник: lifestyle

Скалата сподели за какво съжалява и до днес (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции