<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186106" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Столичанка н...

„Възраждане“ провали премиерата на филма „Близо“ и във Варна (видео)

23 Юни 2023
0 953

„Възраждане“ провали премиерата на филма „Близо“ и във Варна. Под натиск от привърженици на “Възраждане” и във Варна прожекцията на филма “Близо” беше отменена, пише Дневник.

Въпреки отменената прожекция в 18.30 ч. привърженици на “Възраждане” се събраха пред Фестивалния и конгресен център в града, където тя трябваше да се състои.

Привърженици на „Възраждане“ атакуваха и кинопрожекция в Пловдив

Филмът “Близо” е носител на голямата награда на журито на кинофестивала в Кан през миналата година. Той разказва историята на тринайсетгодишните Лео и Реми, които са най-добри приятели. През лятото те са неразделни, но началото на учебната година идва с нови социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна и привидно неразрушима връзка. “Завладяващият и шеметен визуален стил потапя зрителя във вълнуващия и емоционално несигурен свят на юношеството със затрогваща и опустошителна яснота, пише критиката за филма. Той е превратен и незабравим портрет на пресечната точка между приятелството и любовта, идентичността и независимостта, сърдечната болка и изцелението”.

„Възраждане“ провали премиерата на филма „Близо“ и във Варна (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    26 Юни 2023

    Каквато партията такива и привържениците - Идиоти.

Реакции